Hjem Fora Diverse andet Advokat undrer sig

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Birdman 2 måneder siden.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #803

  Birdman
  Keymaster

  Selvom det snart er et halvt år siden, at Kundbypigen Natascha blev idømt otte års fængsel i landsretten, har hun stadig ikke fået hjælp til at komme væk fra en ekstrem tankegang.

  Sådan lyder det fra hendes forsvarsadvokat, Mette Grith Stage, der mener, at det er for dårligt.

  – Det undrer mig dybt, at der ikke er startet noget op, efter at dommen er endelig. Der blev afsagt dom i Østre Landsret i november måned, så man har nu haft rigtig god tid til at starte det her op. Derfor er det helt hovedløst, at der ikke er sket noget endnu, siger hun.

  Advokat har skrevet til Kriminalforsorgen
  Under varetægtsfængslingen bad Mette Grith Stage flere gange om, at politi og anklagemyndighed iværksatte et antiradikaliseringsprogram.

  – Det fik vi afslag på fra politi og anklagemyndigheds side dengang, fordi sagen ikke var endelig afgjort, siger Mette Grith Stage.

  Hun har nu skrevet et brev til Kriminalforsorgen og bedt om en redegørelse. Den 18-årige pige sidder nemlig fængslet i én af deres institutioner.

  – Jeg håber, at det brev kan få sat skub i tingene, så der bliver iværksat noget snarest muligt. Det er jo stadig en ganske ung pige, vi har at gøre med, og derfor synes jeg, at det er endnu mere mystisk, at man ikke har sat noget i værk så hurtigt som muligt, lyder det fra Kundbypigens advokat.

  Læs nærmere om sagen på: DR Nyheder

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.