Ny direktør for kriminalforsorgen

HR-direktør i Rigspolitiet Ina Eliasen er blevet udnævnt til direktør for kriminalforsorgen med virkning fra den 1. juli 2020.

Ina Eliasen har siden 2017 været ansat som HR-direktør i Rigspolitiet. Inden da har Ina Eliasen blandt andet været områdedirektør i Kriminalforsorgen Hovedstaden, fg. fængselsinspektør på Københavns Fængsler og kontorchef i Direktoratet for Kriminalforsorgen.

Justitsminister Nick Hækkerup udtaler:

”Kriminalforsorgen spiller en afgørende rolle i at sikre trygheden i Danmark ved at få de kriminelle væk fra gaden, men også sørge for, at indsatte kan vende tilbage til et liv uden kriminalitet. Jeg kender Ina Eliasen som en dygtig direktør i politiets rækker og er glad for, at hun nu bliver ny direktør for kriminalforsorgen. Ina Eliasen har solid erfaring med at drive et moderne fængselsvæsen, og jeg er sikker på, at hun er den helt rette til at skabe de fremtidige rammer for vores fængsler og arresthuse, som desværre er hårdt pressede i øjeblikket, og styrke den resocialiserende indsats.”

Kommende direktør for kriminalforsorgen Ina Eliasen udtaler:

”Jeg er utrolig glad for at være blevet udnævnt til ny direktør for så vigtig en organisation som kriminalforsorgen. En stærk kriminalforsorg er helt afgørende for arbejdet med at begrænse kriminalitet og dermed at skabe større tryghed i vores samfund. Jeg ser virkelig frem til at påtage mig opgaven sammen med alle de dygtige og dedikerede mennesker, der arbejder i og omkring kriminalforsorgen.”

Ina Eliasen er uddannet cand.jur. fra 1993. Ina Eliasen er 51 år.

CV

2017 –                HR-direktør i Rigspolitiet

2014-2017         Områdedirektør i Kriminalforsorgen Hovedstaden

2014-2015         Fg. fængselsinspektør på Københavns Fængsler

2005-2014         Kontorchef i Direktoratet for Kriminalforsorgen

Kilde: Justitsministeriet

Be the first to comment

Leave a Reply