Løsladt og nuværende afsoner involveret i dødsulykken i Københavns Havn

To amerikanske kvinder blev sidste weekend dræbt i en ulykke i Københavns Hanvn da en vandscooter med fuld fart hamrede ind i en udlejningsbåd med amerikanske kvinder ved Langebro.

En af de otte sigtede i sagen var allerede i færd med at afsone en straf i et dansk fængsel for et kriminelt forhold, da ulykken indtraf i lørdags. Alligevel så opholdt han sig i Københavns Havn, hvor han angiveligt ræsede rundt i vandscooter i tiden op til den fatale ulykke.

Det skriver BT i dag.

Den 30-årige sigtede M er dømt i udlandet for et ikke kendt kriminelt forhold. Da han stammer fra Danmark, så afsoner han herhjemme. I forbindelse med sin afsoning, så havde den sigtede weekendudgang, hvilket han altså brugte til at sejle på vandscooter i Københavns Havn. Han er nu sigtet for, at have bragt andres liv i fare på hensynsløs vis og i grov kådhed.

Når to tredjedele af en given straf så er udstået, så kan den dømte sædvanligvis opnå prøveløsladelse og dermed sættes på fri fod.

Det er sådan, det forholder sig for en af de andre sigtede, nemlig S, som rent faktisk ramte båden, hvor de to amerikanske kvinder sad i. Han har en reststraf på 122 dage for røveri, der udløber i 2018.

Det betyder, at han tidligere er dømt for røveri, har udstået en del af straffen og nu er prøveløsladt.

Læs nærmere om det ulykkelige sag på: BT

 

 

1 kommentar

  1. Retsordfører for Dansk Folkeparti, Peter Kofod Poulsen, er harm over de nye oplysninger i sagen om den tragiske vandscooterulykke i lørdags, hvor to amerikanske kvinder mistede livet.

    »Jeg er rasende over det her,« siger Peter Kofod Poulsen til BT.

    Han forklarer, at han nu tager sagen op med justitsminister Søren Pape Poulsen og forklarer, at han nøje vil kigge sagen igennem.

    »Jeg kan forstå, at man kan få udgang fra fængslet, hvis man skal til begravelse i forbindelse med en pårørendes død eller man skal til sit barns fødselsdag eller noget i den retning. Men hvis man sidder på en ubetinget straf, så synes jeg det er mærkeligt, at man kan opføre sig på den her måde,« forklarer han.

    Læs nærmere på: http://www.bt.dk/krimi/dfer-om-nye-afsloeringer-i-vandscootersag-jeg-er-rasende

Skriv et svar