Vridsløselille Fæng...
 
Share:
Share
Notifications
Clear all

Vridsløselille Fængsel er sat til salg  

  RSS

Birdman
(@birdman)
Medlem Admin
Meldt ind: 3 år siden
Indlæg: 131
7. marts 2020 2:49  

Det ikoniske fængsel, som storforbryderen Egon Olsen et hav af gange iført jakkesæt og med en pakke under armen har lagt bag sig, er blevet sat til salg. Det oplyser Freja Ejendomme, der udbyder Vridsløselille Fængsel og det 160.000 kvadratmeter store areal midt i Albertslund.

Per Kondrup er salgschef i Freja Ejendomme, og han glæder sig til at se, hvad fremtiden bringer for den ikoniske bygning.

»Vi er meget spændte på at udbyde denne markante ejendom til salg. Siden fængslet blev bygget for 160 år siden, er det moderne Albertslund vokset hele vejen rundt om den store fængselsgrund, så der er virkelig tale om en vigtig del af byen, der i fremtiden åbnes op og bliver et aktivt, integreret centrum i fremtidens Albertslund,« siger han.

Det er dog ikke enhver, som kan købe den gamle bygning og det tilhørende areal, mener Peter Lassen, direktør og partner i selskabet Colliers, som står i spidsen for at varetage salget.

»Det er en spændende og anderledes sag, men det er også en kompleks sag, som ikke er salgbar til hvem som helst,« siger han og uddyber:

»Det 160.000 kvadratmeter store areal med fængselsbygning skal konverteres til ny anvendelse. Investor køber reelt et stort byudviklingsprojekt, hvor det vil være oplagt hovedsageligt at etablere boliger. Nye boliger i dette område vil helt sikkert være attraktive, fordi beliggenheden er rigtig god, vi er relativt tæt på København, og der er direkte adgang til S-togsnettet.«

Læs og se nærmere på:


Citere
Birdman
(@birdman)
Medlem Admin
Meldt ind: 3 år siden
Indlæg: 131
7. marts 2020 2:51  

Lidt historie fra Vridsløselille fængslet kan også læses her:


SvarCitere