Medarbejder i krimi...
 
Share:
Share
Notifications
Clear all

Medarbejder i kriminalforsorgen bortvist  

  RSS

Birdman
(@birdman)
Medlem Admin
Meldt ind: 3 år siden
Indlæg: 141
22. juli 2020 16:15  

Kriminalforsorgen har opdaget et alvorligt brud på interne regler, idet en nu bortvist medarbejder har haft et venne-lignende forhold til mindst én indsat i et lukket fængsel. Vedkommende mistænkes bl.a. for at have hjulpet den indsatte med at ringe til personer uden for fængslet i strid med reglerne. Sagen er nu meldt til politiet.

Kriminalforsorgen er blevet opmærksom på, at en nu bortvist civilt ansat medarbejder har haft en venne-lignende relation til mindst én indsat i et lukket fængsel. Dette er klart i strid med reglerne på området, for ansatte i kriminalforsorgen skal være professionelle og ikke have personlige relationer til de indsatte. Der er yderligere indikationer for, at medarbejderen har bistået indsatte med at omgå reglerne om indsattes telefonkommunikation. Medarbejderen er nu bortvist og anmeldt til politiet.

”Ansatte i kriminalforsorgen skal have en professionel relation til de indsatte, hvilket man også får klar besked om, når man starter arbejde hos os. Det har stort set alle vores ansatte forstået. Men desværre er sagen her et af flere eksempler på det seneste, hvor ansatte har medvirket til ulovlig kommunikation eller indsmugling. Det er helt uacceptabelt. Vi vil nu se på, hvordan sådanne situationer kan imødegås fremover”, siger direktør Ina Eliasen.

Kilde: Kriminalforsorgen


Citere
Birdman
(@birdman)
Medlem Admin
Meldt ind: 3 år siden
Indlæg: 141
13. september 2020 9:34  

Mon ikke sagen er den samme som denne:

 


SvarCitere