50 fængselsbetjente...
 
Share:
Share
Notifications
Clear all

50 fængselsbetjente er sygemeldte med symptomer på corona  

  RSS

Birdman
(@birdman)
Medlem Admin
Meldt ind: 4 år siden
Indlæg: 141
28. marts 2020 17:55  

Omkring 50 fængselsbetjente er i øjeblikket sygemeldt med symptomer på coronavirus. Det oplyser Kriminalforsorgen i en mail lørdag.

"Kriminalforsorgen arbejder i øjeblikket på at finde en løsning, hvor medarbejdere i et vist omfang kan blive testet, hvis de udviser tegn på at være smittet med coronavirus", skriver Kriminalforsorgen til Ritzau.

Desuden er andre cirka 175 uniformerede medarbejdere registreret med almindeligt sygefravær. Generelt er der ikke flere sygemeldte end på samme tidspunkt sidste år.

Dertil er en indsat blevet testet og vist sig at være positiv.

Det er det første tilfælde af coronavirus eller Covid-19, der er konstateret i danske fængsler og arresthuse, skriver Kriminalforsorgen i en pressemeddelelse lørdag.

Det fremgår ikke, hvilket fængsel den smittede opholder sig i. Den indsatte har været i karantæne under hele sit ophold i fængslet. Derfor har vedkommende ikke været sammen med andre indsatte.

Tidligere på ugen oplyste Kriminalforsorgen, at 20 til 25 indsatte i landets fængsler på det tidspunkt var isoleret på grund af symptomer, der kunne skyldes coronavirus.

Kilde: DR


Citere